torstai 30. tammikuuta 2014

Elikkäs huominen päivä vielä työssäoppimista, sitten takaisin kouluun. :O Tuntuu kyllä tosi oudolta, tähän on niin tottunut.

Viime viikolla en tosiaan kirjoittanut tänne mitään, koska lähes koko viikko meni näyttöä tehdessä. Siitähän tulee myöhemmin koulussa sitten esitykset, niin en oo tänne siitä mitään laittanut. Suunnittelin ja toteutin "olohuoneen", jossa oli tarkoitus esitellä kevään uutuuksia. :)

Viime viikolla sain näytön tehtyä, ja tällä viimeisellä viikolla ei oo enää tarvinnut onneksi stressata mistään. Oon ollut niin väsynyt työpäivien jälkeen, etten oo yksinkertaisesti vaan jaksanut päivittää tätä blogia tarpeeksi usein...:/ Tällä viikolla oon yllätys yllätys purkanut kuormaa, muokannut erästä kattausta ohjeen mukaan ja kaikkea mahdollista pientä hommaa. Työssäoppimisohjaajani on ollut lähes koko viikon sairaana, joten oon lähinnä auttanut siellä missä on ollut tarve. Tänään kittasin, hioin ja pohjamaalasin uusien miljöiden seiniä (myymälän remppa edistyy hyvää vauhtia) ja huomenna pääsee hiomaan ja maalaamaan lisää. Tää käsi kyllä ärtyy aika paljon etenkin siitä hiomisesta vaikka muuten se on parantunut hyvin, mutta eiköhän se vielä huomisen kestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti