sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Viime viikko meni kyllä ikävästi mun osaltani. Ei se flunssa ihan niin vaan sitten mennytkään ohi, vaan maanantain ja tiistain painoin sitten yskäisenä ja nuhaisena töissä. Kuumetta ei kylläkään ollut, mutta se yskä oli aivan järkyttävä! Keskiviikkoaamuna sitten työssäoppimisohjaajani sanoi yskiessäni ja mattokuormaa purkaessani että lähde ihmeessä kotiin, ettei kipeenä tarvitse olla töissä. Olisihan se pitänyt itsekin tajuta, mutta välillä sitä kuntoa on vaikea arvioida kun ei ole kuumetta ja periaatteessa kuitenkin on työkuntoinen. Mutta huonohan se on jos yskii koko ajan. Tartuttaa vaan muut työntekijät ja asiakkaat.

Torstaina sitten soitin ohjaajalleni että käyn lääkärissä, koska ei se lepokaan tuntunut helpottavan. Mitään keuhkokuumetta ei onneksi ollut, mutta keuhkoputket oli aivan tukossa ja kurkku punotti. Mitään antibiootteja ei onneksi tarvinnut, vaan lääkäri antoi loppuviikon sairaslomaa ja käski lopettaa tupakoinnin (olis varmaan järkevää, pidentää flunssaa aina monta viikkoa...). Nyt on sitten viikonloppu levätty, ja kyllä olinkin väsynyt koko ajan, vaikka juuri mitään en jaksanut tehdä. Vaikka työssäoppimisohjaajani tiesinkin että olin kipeä, niin mukava kuitenkin viedä virallinen sairaslomatodistus töihin.

Tänään on sitten taas maanantai ja uusi viikko edessä. Vieläkin on yskää ja nuhaa, mutta ei niin kovaa enää, ja se menee sitten itsellään ohi kun on mennäkseen. Kirjoittelen jo heti aamusta tänne, kun en enää neljän jälkeen saanut nukuttua. Vähän saattaa väsyttää tänään, mutta tosi kiva päästä vihdoin takaisin töihin! :) Saa nähdä mitä tämä viikko tuo tullessaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti