maanantai 11. marraskuuta 2013

Toinen viikko alkoi!

Tänään ei tapahtunut mitään mullistavaa viime viikkoon verrattuna. Eli päivä alkoi tavaroiden purkamisella ja esillepanolla. Lisäksi viimeistelin lastenmiljöön, jota aloin viime viikolla tekemään. Lisäksi purin yhden miljöön tavaroista, jotka vein myyntiin omille paikoilleen. Työssäoppimispaikassani miljöiksi kutsutaan siis valmiiksi sisustettuja "huonetiloja". Jokainen tuote on kuitenkin aina myytävänä, eli miljöiden sisustusta pitää aina myös täydentää, jos sieltä on mennyt paljon tavaraa. Tämä selvitys siis siksi, että on helpompi ymmärtää mistä puhun, kun en ole tainnut niitä sillä nimellä mainita.

Päivä meni kyllä taas todella nopeasti. Välillä tuntuu ettei mitään ehdi edes tekemään. Jalat on onneksi yllättävän hyvin tottunut koko työpäivän kestävään kävelyyn ja seisomiseen, mutta kyllä se kuitenkin sen verran tuntuu että kotiin päästyäni on pakko heittäytyä hetkeksi sohvalle makaamaan, ja nytkin tuntuu hieman särkyä jalkapohjissa, mutta kyllä siihen ajan kanssa tottuu.

Tässä lopullista kuvaa lastenmiljööstä. Kodin ykkösessä on lauantaina jonkinlainen tapahtuma (olikohan liikkeen synttärit tai jotain, en muista tarkkaan. :D) ja lastenmiljöössä on lapsille muun muassa piirustuskilpailu, jota minä ilmeisesti menen sinne pitämään, saan sitten jonkun päivän vapaaksi! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti